Belajar Bahasa Tamil Dari Dasar
Mula berucap bahasa baharu dengan cepat. Dengan uTalk Classic, belajar perkataan dan frasa signifikan yang anda perlukan bikin berujar, membina keyakinan dan berteman ke mana tetapi dia memencilkan.

Bertambah 30 miliun orang di seluruh dunia telah menggunakan kaedah yang menjuarai anugerah uTalk – dibangunkan kian 25 tahun – untuk sparing bahasa baharu. Ia mudah, menyeronokkan, dengan kesan serta-merta… dan kini anda mempunyai wajah baharu nan hebat dan permainan nan dipertingkatkan buat menjadikan penelaahan anda kian bermanfaat.

uTalk Classic adalah:

• Memberi motivasi – menikmati sesuatu adalah mandu terbaik untuk terus melakukannya. Permainan uTalk Classic direka bagi keseronokan dan ketagihan, jadi dia etis-benar ingin terus belajar.
Asli – kami mendapatkan sumber dan penterjemah penutur asal bagi bawakan anda semua rezeki kerumahtanggaan uTalk Classic, untuk memastikan dia belajar bercakap seperti orang tempatan.

• Digdaya – perisian pintar mengetahui apa kepentingan engkau (dan di mana anda perlukan bantuan), dengan eksklusif menyediakan permainan untuk tahap basyar kamu.

• Amat sesuai untuk sebutan – rakamkan diri sira berlatih bertutur bahasa itu dengan sendiri. Anda boleh melakukannya seberapa banyak kali yang anda demen bagi memenuhi mode bercakap beliau.

• Okuler – rajah kami yang cantik mengeluh perkataan dengan imej buat mempercepatkan tokoh anda belajar, menunggangi pengingatan visual cak bagi kondusif anda mengingati bahasa baharu anda.

• Praktikal – uTalk Classic mengajar beliau bacot dan frasa yang kamu mendalam akan perlukan dengan sembilan topik permulaan: perkataan pertama, makanan dan minuman, warna, nombor, bahagian jasmani, memberitahu tahun, membeli-belah, frasa dan negara.

• Mudah alih – gunakan uTalk Classic di luar talian di mana sahaja di dunia, tanpa risiko caj yang terlalu mahal apabila anda gemuk di asing negara.

Apa Yang Baru

– Binasakan…Pepijat…Punahkan…Pepijat…Pepijat…Dibunuh!

Ada soalan? Ternampak pepijat? Komen tentang jenaka kami? Sila hubungi [email protected]
Privasi App

Pembina,
EuroTalk, menunjukkan bahawa amalan privasi app bisa jadi termaktub pengendalian data seperti yang diterangkan di sumber akar. Cak bagi maklumat lanjur, lihat dasar privasi pendiri.

Data Lain Dikumpul

Pembangun tidak genang sebarang data daripada app ini.

Amalan privasi kali berbeza, bak contoh, bersendikan ciri nan ia arti atau umur anda. Ketahui Lebih Lanjut

Sokongan

  • Serikat Keluarga

    Maksimum enam ahli batih boleh menggunakan app ini dengan Kawan Anak bini diaktifkan.


Pun Tinimbang Pembangun Ini

Anda Mungkin Menyukai


Source: https://apps.apple.com/my/app/belajar-bahasa-tamil-eurotalk/id338247472?l=ms

Posted by: and-make.com